Thuis

Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van de de Animatietechnologie van het Guangzhou is Kleurrijk park, Ltd een productie en de verkoopmaatschappij die videoarcademachines, de spelen van de motiesimulator, de spelen van de kaartjesafkoop, muntstukopdringers, de spelen van de prijsafkoop, stuk speelgoed de machines van de kraanklauw, kiddie ritten integreren, enz.-de Fabriek hebben 5000 vierkante meters met ISO9001-certificatie.

China Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 Het kleurrijke Team van de de Machineverkoop van het Parkspel

China Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Hoe wij Arcade Game Machine bouwen

 

China Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Welk Certificaat wij hebben

China Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Waarom ons kies

China Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

China Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6China Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7China Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8

Q&A
Q1: Vereisen om het even welke installatie wanneer ontvang een machine van het arcadespel?
Wij assembleren allen goed vóór levering, geen behoefte volgt om het even welke installatie, die betekent wanneer de klant de goederen ontvangt, enkel onze gebruikershandleiding in bijlage, die de macht stopt en alle computers opent, dan kan spelen.

Q2: Wat is de waarborg voor de spelmachine?
Wanneer een probleem gebeurt, zal ons de dienstteam u helpen om te controleren wat de reden is, als dat het softwareprobleem is, wij precies stap voor stap ver en het met klanten door Team Viewer oplossen, als dat het vervangstukkenprobleem is, wij zal verzenden het vervangbare deel naar klanten door DHL of andere snelle pakketten en zal onderwijzen klanten hoe te om het te vervangen.
Wij bieden 15 maanden aan super garantie, te controleren gelieve de details hieronder:
1, de garantieperiode is 12 maanden, BELOFTE.
2, tijdens de garantieperiode, als de delen beschadigd zijn en moeten worden hersteld (de kunstmatige schade en het gemakkelijk-gebroken deel zijn niet inbegrepen), de klant geen behoefte terug te verzenden eerst en na het herstellen van, in plaats daarvan, zullen wij het vervangbare deel naar de klant door DHL of andere snelle pakketten, geen behoefte te wachten verzenden om tijd te wachten en te besparen, SNEL.
3, zowel vervangstukken als pakketvracht aan de klantenkant zijn vrij, VRIJ ALLEBEI.
4, verstrekken wij onderhoud voor ons geheel leven!


Q3: Wat is de minimumordehoeveelheid en hoe lang kon verschepen?
De minimumordehoeveelheid is 1pcs, en normaal, zullen wij de goederen in 15 dagen na het ontvangen van de storting beëindigen.

Q4: Ongeveer betaling op muntstuk in werking gestelde spelen
Wij kunnen bankkredietbrieven verstrekken, en de transacties zullen door internationale wet worden beschermd.


Q5: Ongeveer de contractkwestie
Wij zullen het contract naar de klant door Gemaakt in China verzenden, en toen wanneer de klant het ontvangt, bevestig en betaal de storting, schikken de productie na het ontvangen van het, betaalt de klant het saldo wanneer de goederen, worden gebeëindigd en dan de goederen volgens de instructies van de klant leveren. Als de klant om het even welke problemen wanneer het ontvangen van de goederen vindt, kan hij een klacht, compensatie of zelfs terugkeergeschil met de fabrikant van China indienen.


Q6: Welk aanvaardbaar soort betaling?
Wij keuren betalingen van T/T (bankoverdracht), creditcard, e-controleert, en L/C. goed.

Q7: Welk soort verzending verstrekte?
De goederen zouden schip kunnen zijn door overzees of door de lucht, en wij verlenen de verzendings de dienst, CIF (aan bestemmingshaven), en van DDP (aan deur) dienst.

 

Q8: Welke andere Spelmachine u verstrekt?

De machine van de muntstukopdringer, Elektronische spelenmachine die voor jonge geitjes, Arcade Machine /Video Arcade Game Machines, Prijs/Verkoopklauw Crane Game Machine, het spelmachine van de Autorennensimulator, Arcade Machines, Kiddie-Ritmachine/Carrouselrit/Bumperauto's, het spelmachine van de Basketbalarcade/de Machine van het Afkoopspel, de Lijst van het Luchthockey/schieten stempelmachine Arcade Dance Machine, zeer belangrijke hoofdautomaat, Zachte Speelplaats/Binnenspeelplaats, Virtuele Werkelijkheidssimulator/vr Machine/5d 7d 9d Bioskoop, Vermaakbeheersysteem/Game Center-Vermaak/Binnenspelmachines, de toebehoren van de Spelmachine/de machineuitrusting in dozen doen van de gokkenuitrusting/klauw

 

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : kleurrijk park

Aantal werknemers : 100~500

Jaarlijkse omzet : 1000000-1000000

Opgericht Jaar : 2018

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Certificaten China Guangzhou Colorful Park Animation Technology Co., Ltd. Certificaten